Leiden

Full-time

Ambitieuze allround administrateur

Binnen de Barthen Groep zijn we operationeel in de gehele Randstad met een tweetal bedrijfsonderdelen, HuurMaat en Riool.nl. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. 

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt vanuit een van haar acht vestigingen een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.

Riool.nl is al ruim 60 jaar de allround rioolspecialist voor particulieren, corporaties, bedrijven en de overheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, inspecteren, reinigen en repareren van riolering.

Binnen de Barthen Groep wordt de administratie verzorgd door een klein en leuk team. Binnen dit team zijn we hard op zoek naar een nieuwe betrokken medewerker die ons komt versterken. Ben jij ons nieuwe teamlid? In beginsel zal de nadruk van je werkzaamheden liggen op ons bedrijfsonderdeel HuurMaat.

Functieomschrijving

Als administrateur ben je binnen onze organisatie mede verantwoordelijk voor het

bijhouden van de dagboeken, het voorbereiden van betalingen, en alle verder dagelijks voorkomende administratieve zaken.

Tot je taken behoort nadrukkelijk ook het assisteren bij het maken van analyses en maandelijkse financiële-,  en managementrapportages. Tevens assisteer je waar nodig de debiteurenadministratie met de uitgaande facturatie en het aanmanen van onze debiteuren zowel schriftelijk al telefonisch.          

Al naar gelang van kennis en ervaring zal het takenpakket kunnen worden aangepast en/of worden uitgebreid.

In onze organisatie zijn doorgroeimogelijkheden en wij zijn daarom op zoek naar een kandidaat met ambitie.

Kennis en Opleiding

 • Afgeronde administratieve opleiding op MBO/HBO-niveau.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Excel, Word, Workbase en bij voorkeur PowerBi
 • Ervaring met het financiële pakket Account View is een pré

Competenties

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Gedegen beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Pro-actieve werkhouding en een sterk cijfermatig inzicht.
 • Je ziet kansen om processen en rapportages verder te verbeteren en wil je daarvoor inzetten
 • Je bent in staat probleemoplossend te werken met de filialen van Huurmaat

Aanbevelingen

 • Accuraat, flexibel, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden.

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk. En…. geen dag is hetzelfde!

De Barthen Groep is actief met de bedrijven Riool.nl, HuurMaat en Barthen Verhuur. Alles in en om de bouw dus. Dat is waarin onze groep het onderscheid kan maken. En juist de combinatie van onze verschillende bedrijven, maakt dat er altijd een plek is voor nieuwe collega’s.

Uitdagingen genoeg, ook voor onze eigen mensen. We kijken naar jouw kwaliteiten en ambities, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Een overstap binnen onze bedrijven is uiteraard altijd mogelijk. Goede collega’s geven we graag de ruimte.

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb je eerst nog wat vragen en wil je meer informatie over werken bij de Barthen Groep? Neem dan contact op met Karin Onos van HR of laat direct je reactie hieronder bij ons achter, dan bellen we snel!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!