Leiden, Amsterdam, Den Haag

Full-time

Chauffeur BE

HuurMaat groeit!

HuurMaat is dé professionele verhuurder van gereedschappen, machines en met specialist op het gebied van mobiele sanitaire voorzieningen.

Professioneel in materieel! 

Is de slogan van HuurMaat. Het enthousiaste team van HuurMaat medewerkers staat iedere dag klaar om haar klanten te voorzien van de juiste materieel-oplossing. Met 8 verhuurlocaties in de randstad is HuurMaat altijd dichtbij en is een stevige basis neergezet voor de groei-ambities van de onderneming. De komende jaren zal het netwerk in de randstad en de verhuurvloot fors worden uitgebreid. HuurMaat en Riool.nl maken samen deel uit van de Barthen Groep.

Door de groei van de organisatie is voor diverse filialen de functie van chauffeur BE ontstaan

Dit is jouw rol bij HuurMaat

Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn. Natuurlijk zorg je ook samen met je collega’s voor een juiste uitstraling van je filiaal en het wagenpark. HuurMaat groeit, dus ook voor de toekomst zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Dit neem jij mee:

Bij HuurMaat zoeken we mensen die bij ons passen en met ons vorm willen geven aan onze groeiambities. Mensen die niet bang zijn voor een stevige uitdaging in een omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je neemt een aantal vaardigheden mee die je in kunt zetten om samen met je team succesvol te zijn. We willen vooral graag de persoon achter het CV leren kennen. Wij denken dat je over de volgende eigenschappen moet beschikken om succesvol te kunnen zijn.

Binnen de Barthen Groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling en is geen dag hetzelfde. Jij zet je in voor ons, wij voor jou! Wij bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Kijk op www.werkenbijhuurmaat.nl voor meer informatie. Wil je direct reageren klik dan op de button Snelsollicitatie. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij de Operationeel Manager, John Lieshout via 06-52493961.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Kennis en Opleiding

  • Je hebt het VCA basis certificaat of bent bereidt deze te behalen
  • Minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs BE

Competenties

  • Je bent stressbestendig, creatief en denkt in oplossingen;
  • Je hebt technisch inzicht en hebt interesse in machines;
  • Je hebt een klant-/servicegerichte instelling;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent daadkrachtig;
  • Je bent enthousiast en bezit geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbevelingen

  • Ervaring met machineverhuur

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk. En…. geen dag is hetzelfde!

De Barthen Groep is actief met de bedrijven Riool.nl, HuurMaat en Barthen Verhuur. Alles in en om de bouw dus. Dat is waarin onze groep het onderscheid kan maken. En juist de combinatie van onze verschillende bedrijven, maakt dat er altijd een plek is voor nieuwe collega’s.

Uitdagingen genoeg, ook voor onze eigen mensen. We kijken naar jouw kwaliteiten en ambities, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Een overstap binnen onze bedrijven is uiteraard altijd mogelijk. Goede collega’s geven we graag de ruimte.

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb je eerst nog wat vragen en wil je meer informatie over werken bij de Barthen Groep? Neem dan contact op met Karin Onos van HR of laat direct je reactie hieronder bij ons achter, dan bellen we snel!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!