Randstad

Full-time

Chauffeur toiletwagen C1/C rijbewijs

HuurMaat groeit!

HuurMaat is dé professionele verhuurder van gereedschappen, machines en bouwmaterieel voor in de Randstad. Het enthousiaste team van HuurMaat medewerkers staat iedere dag klaar om haar klanten te voorzien van de juiste materieel-oplossing. Met 8 verhuurlocaties in de Randstad is HuurMaat altijd dichtbij en is een stevige basis neergezet voor de groei-ambities van de onderneming. De komende jaren zal het netwerk in de Randstad en de verhuurvloot fors worden uitgebreid. Riool.nl en HuurMaat maken samen deel uit van de Barthen Groep.

Door de groei van de organisatie is op verschillende locaties de functie ontstaan van:

Chauffeur toiletwagen

Dit is jouw rol bij HuurMaat: Als chauffeur van onze toiletwagen heb jij een hele belangrijke rol binnen het team van HuurMaat. Jij bent ons gezicht naar de klant en zorgt er zelfstandig voor dat onze klanten voorzien zijn van schoon sanitair. Dagelijks ben je in de Randstad op pad om onze klanten te bezoeken, de gehuurde toiletten te reinigen en ook af te leveren of op te halen. Op de bouw, bij de gemeente, maar uiteraard ook bij heel veel evenementen. Je bent verantwoordelijk voor een eigen werkgebied en je hebt dagelijks contact met je collega’s op het hoofdkantoor en met je collega’s in de filialen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn. HuurMaat groeit, dus ook voor de toekomst zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Bij HuurMaat zoeken we mensen die bij ons passen en met ons vorm willen geven aan onze groeiambities. Mensen die niet bang zijn voor een stevige uitdaging in een omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je neemt een aantal vaardigheden mee die je in kunt zetten om samen met je team succesvol te zijn. We willen vooral graag de persoon achter het CV leren kennen. Wij denken dat je over de volgende eigenschappen moet beschikken om succesvol te kunnen zijn.

Binnen de Barthen Groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling en is geen dag hetzelfde.

Jij zet je in voor ons, wij voor jou! Wij bieden naast een gezellige werksfeer een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Kijk op www.huurmaat.nl voor meer informatie over onze organisatie.
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij personeelszaken Karin Onos 071-5289100.

Wij drinken graag een kop koffie met je!

Kennis en Opleiding

  • Je bent stress-besteding, creatief en kunt zelfstandig werken;
  • Je bent woonachtig in de Randstad;
  • Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs C1/C, bij voorkeur ook C1(C)+E
  • Je hebt een klant/servicegerichte instelling;
  • Je bent enthousiast en bezit geen 9 tot 5 mentaliteit

Competenties

NVT

Aanbevelingen

NVT

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk. En…. geen dag is hetzelfde!

De Barthen Groep is actief met de bedrijven Riool.nl, HuurMaat en Barthen Verhuur. Alles in en om de bouw dus. Dat is waarin onze groep het onderscheid kan maken. En juist de combinatie van onze verschillende bedrijven, maakt dat er altijd een plek is voor nieuwe collega’s.

Uitdagingen genoeg, ook voor onze eigen mensen. We kijken naar jouw kwaliteiten en ambities, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Een overstap binnen onze bedrijven is uiteraard altijd mogelijk. Goede collega’s geven we graag de ruimte.

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb je eerst nog wat vragen en wil je meer informatie over werken bij de Barthen Groep? Neem dan contact op met Karin Onos van HR of laat direct je reactie hieronder bij ons achter, dan bellen we snel!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!