Leiden

Full-time, Part-time

Planner

In de rol van planner ben je op onze afdeling toiletverhuur het eerste aanspreekpunt voor zowel onze klanten als je collega’s in de buitendienst. Samen met je leuke collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede planning en dus uitstekende dienstverlening van onze (reinigings-)chauffeurs. Je vindt het leuk om mensen te helpen en bent communicatief sterk. Je weet de rust en overzicht te bewaren, ook op drukke en hectische momenten. Je denkt resultaat- en oplossingsgericht waarbij de klant natuurlijk centraal staat. Het grootste deel van onze werkzaamheden vindt plaats in de Randstad.

Als onderdeel van ons team ben je flexibel, accuraat, sociaal, creatief, klantvriendelijk en vooral stressbestendig. Je onderhoudt zowel telefonisch als schriftelijk contacten met klanten, leveranciers en je collega’s van alle HuurMaat vestigingen. Je werkt hierbij digitaal met onze maatwerk software, maar ook met Microsoft 365. Onze sterke voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling op basis van 40 uur per week.

Naast de voorgenoemde werkzaamheden vind je het ook leuk om eventuele andere voorkomende zaken uit te voeren, zoals het nabellen van (potentiële) klanten. Er zijn binnen onze organisatie verschillende doorgroeimogelijkheden, ook om je binnen de functie verder te ontwikkelen.

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met Bart Segijn op 0625 005 672.

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kennis en Opleiding

  • MBO denk- en werkniveau verkregen door werkervaring of opleiding
  • Ervaring met computers en tenminste basiskennis van Microsoft 365.
  • Geografische kennis van ons werkgebied is een pré

Competenties

  • Stress-besteding, creatief met een groot probleemoplossend vermogen
  • Klant- en servicegerichte instelling
  • Daadkrachtig en een hands-on mentaliteit
  • Enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbevelingen

  • Ervaring als planner in de logistiek

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk. En…. geen dag is hetzelfde!

De Barthen Groep is actief met de bedrijven Riool.nl, HuurMaat en Barthen Verhuur. Alles in en om de bouw dus. Dat is waarin onze groep het onderscheid kan maken. En juist de combinatie van onze verschillende bedrijven, maakt dat er altijd een plek is voor nieuwe collega’s.

Uitdagingen genoeg, ook voor onze eigen mensen. We kijken naar jouw kwaliteiten en ambities, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Een overstap binnen onze bedrijven is uiteraard altijd mogelijk. Goede collega’s geven we graag de ruimte.

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb je eerst nog wat vragen en wil je meer informatie over werken bij de Barthen Groep? Neem dan contact op met Karin Onos van HR of laat direct je reactie hieronder bij ons achter, dan bellen we snel!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!