Leiden

Full-time, Part-time

Planner

In deze rol ben je samen met je collega verantwoordelijk voor een goede planning en dus uitstekende dienstverlening van onze (reinigings-)chauffeurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als je collega’s in de buitendienst. Door jouw inzet draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen van jouw businessunit en een optimale klanttevredenheid.

Als onderdeel van ons team ben je flexibel, accuraat, creatief, klantvriendelijk en vooral stressbestendig. Je onderhoudt zowel telefonisch als schriftelijk contacten met klanten, leveranciers en afdelingen/filialen van HuurMaat. Nog niet alle processen ten aanzien van de logistiek zijn achter de komma uitgedacht. Dit geeft jou veel ruimte om mee te denken aan een optimale inrichting van de organisatie.

Kennis en Opleiding

  • LBO/MBO denk- en werkniveau verkregen door werkervaring of opleiding
  • Ervaring met MS-office pakket en interesse in geautomatiseerde systemen

Competenties

  • Stress-besteding, creatief met een groot probleemoplossend vermogen
  • Klant/ servicegerichte instelling
  • Daadkrachtig en een hands-on mentaliteit
  • Enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbevelingen

  • Ervaring als planner in de logistiek

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de  Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Operationeel Manager, John Lieshout.
Hij is mobiel bereikbaar voor al je vragen op 06 – 5249 3961

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!